Studio tunnit peruttu toistaiseksi. Kesän alta löydät tietoa kesän tunneista!!!!

Anahata* - Joogakoulu, mistä ajatus lähti

Muutamia vuosia sitten olimme kirjastossa etsimässä jotain järkevää luettavaa. Kumpikin katseli kirjoja, ajatuksena löytää jotain aivan uutta. Hyllyltä pisti silmään joogakirja. Kotona tehtävä kurssi, muodostuen Kundaliinijoogan opeista. Tämä siis mukaan!

Aloimme tehdä harjoituksia kirjasta. Pikkuhiljaa ja ihmetellen että mitäköhän tässä oikeastaan nyt harrastaa. Ryhdyimme samalla tutustumaan aiheeseen Kundaliinijooga. Luimme paljon erilaista aineistoa ja huomasimme tämän olevan vahvasti "meidän juttu" kaikin puolin. Ajatusmaailma ja harjoitukset tuntuivat omilta. Samalla etsimme itsellemme myös paikkaa, yhteisöä, missä tätä voisi harrastaa. Erinäisten sattumien kautta päädyimme Helsinkiin viikonloppukurssille joka syvensi ymmärrystämme omasta polustamme valtavasti. Näin jälkeenpäin ajateltuna ei sattumasta kyllä voi puhua, niin vahvasti tuntuu johdatus tässä kaikessa. 

Kurssin jälkeen ymmärsimme nopeasti että tarkoituksemme on myös itse opettaa Kundaliinijoogaa. Kävimme useammalla kurssilla oppimassa lisää ja Santeri aloitti opiskelun Kundaliinijooga opettajaksi . Samalla aloimme opettamaan perustunteja uimahallilla viikoittain. Löysimme lisääkin uusia asioita elämäämme. Reiki energian, äänimaljat, voima rumpu hoidot sekä paljon henkistä näkemystä ja kokemusta. Nämä kaikki näkyvät työssämme tänäpäivänä. Joogakoulumme oli siis syntynyt, vain nimi puuttui. Valinta oli hyvin selkeä, Anahata, sydänchakra. 

Nykyisin opetamme useampia viikkotunteja omalla studiollamme Lahden keskustassa. Pidämme myös erilaisia kursseja tiloissamme sekä toimimme Reiki hoitajana sekä äänimalja-ja rumpu hoitajana. Studiomme on lämminhenkinen ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Nähdään tunneilla ja kursseilla!


Iloa, valoa ja rakkautta,

Santeri & Jenna


Keitä me olemme


JENNA (Kirpal Manpreet Kaur) 

Olen peruskoulutukseltani lähihoitaja ja kokemusta hoitotyöstä on kertynyt jo vuodesta 2003 lähtien. Uuden tavan hoitaa löysin muutama vuosi sitten, kun tutustuin kundaliinijoogaan. Kundaliinijooga onkin minulle toiminut vahvana työkaluna omalla polullani. Vuosien kokemus ihmisten hoitamisessa on saanut uusia näkökulmia ja lähestymistapoja joogan, äänimaljojen ja rummun kautta. Lähihoitajan työssäni olen oppinut kohtaamaan ihmiset kokonaisvaltaisesti, lämmöllä ja elämää kunnioittaen, joka on perustana myös kaikelle sille mitä edelleen teen. Sain lahjakseni äänen ja äänellä hoitaminen täydentävänä hoitamisena on tärkeä osa elämääni. On hienoa saada tähän mukaan myös vuosien kokemus lähihoitajan työstä. Harjoitan edelleen kundaliinijoogaa jokapäiväisessä elämässäni, ja vahva oma kokemuksellisuus ohjaa minua opettajana, sekä vaihtoehtoistena hoitajana . Osallistun yhä intohimoisesti koulutuksiin sekä kurseille osaamistani täydentämään. Tällä hetkellä suunnittelen ja kirjoitan lisäksi omaa laatuelämä valmennusta ja opiskelen johtajuustaitoja.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin ja joogatunneille.

Ihminen on tehty olemaan oma itsensä. Rohkeus kasvaa rakastavasta sydämestä, lempeästä mielestä, levollisuudesta ja myönteisistä ajatuksista. Sat Nam.  -Jenna SANTERI (Kirpal Manprem Singh), Kundaliinijoogaopettaja, Usui- Reiki Mestari

Olen myös peruskoulutukseltani lähihoitaja ja perustason ensihoitaja. Lähihoitajana olen työskennellyt vuodesta 2015 ja valmistunut ammattiin 2017. Aikaisemman työurani olen tehnyt logistiikka alalla. Päätin aikoinani vaihtaa alaa koska tunsin kasvavaa kiinnostusta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen parissa työskentelyyn. Työ lähihoitajana on tarjonnut minulle näkemystä ja kokemusta tähän kaikkeen. Ihmisen kokonaisvaltaisuus ja kuntoutuminen ovat minulle edelleen tärkeitä ja Kundaliinijoogan kautta saan tarjota näitä keinoja vaihtoehdoksi kaikille.  Kehon, mielen ja sielun tasapaino on vahvasti työni perusta, sekä joogassa että Reiki hoidoissa. Kundaliinijooga kuuluu myös arkeeni päivittäisen harjoituksen myötä. Uskon kokemuksellisuuteen ja oman kehon kuuntelemiseen. Opettaminen on annettu minulle lahjaksi ja tuon tätä esille fyysisen kehon kautta mm. joogan ja reikin kautta. 

Nähdään tunneilla!