Hoiva Anahata

ANAHATA HOIVA - STUDIO

ANAHATA HEALING-STUDIO

Vesijärvenkatu 11, Lahti


Reiki hoito 60 min.  45 €

Tasapainoittava, vapauttava ja kokonaisuutta vahvistava. Perinteinen Usui-Reiki

Lahden hoitoajat/ Santeri Ma. 10.00- 16.00 ja Pe. 8.00- 18.00


Reiki Hieronta. 60-90 min.  55-75€.

Perinteinen reiki hoito sisältäen kehon, käsien ja jalkojen hierontaa ja painalluksia. Hyvin meditatiivinen hoito, joka avaa ja purkaa kehon, sekä mielen panssareita. Avaa virtauksia, jotta energian kulkeminen vapautuu. Hyvin yksilöllinen hoitomuoto, jossa yhdistyvät kosketus, läsnäolo ja kehotyöskentely. Jokainen hoitokerta aloitetaan keskustelulla asiakkaan tarpeista ja toiveista, sekä mahdollisista sairauksista.

Lahden hoitoajat/ Santeri. Ma. 10.00-16.00 ja Ti. 8.00- 16.00.


Kohdistettu Energiahoito 15 min. 20 € .

Pään, kasvojen ja sydämen alueen kohdistettu syvähoito.

Lahden vapaita aikoja/ Santeri

Ma.10.00- 16.00, ti 8.00-16.00 ja pe. 8.00-18.00

kysy myös ns. Akuutti aikoja.


Tantrinen parityöskentely pariskunnille. 3h, 150 €/ Pari 

Pariskunnille, jotka haluavat oppia tuntemaan itsensä ja toisensa paremmin. Tanrinen kohtaaminen syventää parisuhdetta, helpottaa nähdyksi ja kuulluksi tulemista, sekä syventää kommunikaatiota. . Parityöskentelyssä pysähdytään, ollaan, kuullaan, nähdään, nauretaan, itketään, kaikkea mahdollista. Ennen kaikkea se on pysähtymistä ja yhdessä läsnäolemista.

Ennen tapaamista asiakkaiden toiveita ja tarpeita kartoitetaan kyselylomakkeella. Itse tapaaminen sisältää keskustelua, harjoituksia sekä mahdollisesti myös kotitehtäviä, asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Menetelmät perustuvat kundaliinijoogan oppeihin yogi Bhajanin mukaan.

Tapaamiset viikonloppuisin. Viikolla ajat sovittavissa tapaus kohtaisesti.


Rumpu- hoidot ja äänimalja hieronnat  60min  45€

Lahden hoitoajat/ Jenna tiistai iltaisin 17-19, sekä keskiviikkoisin 10-16

Jennalta voit varata myös sointukylvyt , äänimaljamatkat , sekä rumpumeditaatiot ryhmille. 

Lisätiedot ja ajanvaraukset : anahatajooga@gmail.com tai p. 040-910 4665


 


Rumpu ja äänimaljahoidot voivat olla hyvinkin intuitiivisia, jolloin hoitaja voi myös toisinaan sekoittaa eri instrumentteja keskenään. Hoitaja voi myös käyttää omaa äntään hoitavana elementtinä rumpuhoidon aikana. Myös Reiki hoidon aikana voidaan käyttää rumpua , maljoja tai hoitavia kiviä. Hoitaja kuuntelee aina hoidon aikana tulevia energioita joiden mukaan hoitokokonaisuudesta tulee hyvin asiakkaan tarpeita vastaava. Hoitokerrat voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia.  

Vastaamme erittäin mielellämme myös kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin hoitoja koskien, joten voit laittaa meille sähköpostia tai vaikka soittaa jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat ohjausta hoidon valintaan. 


Lisätiedot ja ajanvaraukset : anahatajooga@gmail.com tai p. 045-123 9941 


Muistathan perua varatun ajan ajoissa. Veloitamme 70% maksusta peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta. Jos sairastut niin kannattaa siis sopia uusi aika, joustoa ajoissa löytyy kyllä. 

Kaikki hoidot tehdään luottamuksellisesti, sekä vaitiolovelvollisuutta noudattaen.

Hoitajamme ovat vastuullisesti täydentäviin hoitomuotoihin koulutettuja henkilöitä. Osalla hoitajistamme on lisäksi terveydenhoitoalan ammatillinen koulutus.