SOINTUKYLVYT, RUMPUHOIDOT JA REIKI


Studion yhteydessä meillä on myös pieni tunnelmallinen hoitotila, jossa teemme ajanvaruksella reiki-hoitoja, sekä äänimaljahierontaa ja voimarumpu hoitoja. 

KLASSINEN USUI-REIKI

Reiki energia on universaalia elämän energiaa. Energia kanavoituu hoitajan kautta asiakkaaseen ja menee aina sinne missä sitä eniten tarvitaan. Noudatamme Usui-Reikin menetelmiä ja oppeja hoidoissamme. Reiki hoidolla voidaan esimerkiksi lievittää kipuja, kuten lihas-ja nivel kivut, päänsäryt tai leikkauskivut, rauhoittaa mieltä ja kehoa, helpottaa pelkotiloja tai vaikka vain ottaa hetki aikaa oman itsensä kanssa. Reiki hoito on myös erinomainen vaihtoehto tukemaan perinteisiä lääketieteellisiä hoitomenetelmiä.

Asiakas lepää hoitopöydällä hoidon ajan. Hoito voidaan tehdä myös istuen, jos asiakkaan terveydentila niin edellyttää. Reiki välittyy hoitajan käsien kautta, joita pidetään keholla tai lähellä kehoa.


REIKI - FLOW HIERONTA

Reiki - flow hieronnassa yhdistyvät klassinen hieronta sekä Reikin hoitava energia. Hieronta toteutetaan pääsääntöisesti käsien, jalkojen (jalkapohjat,nilkat) sekä niska-hartia alueen käsittelyllä. Hieronta on erittäin intuitiivista ja ohjaa Reikin voimaa avaamaan  jännityksiä meridiaanien ja chakra järjestelmän kautta koko kehossa.


REIKI-HEALING RYHMÄ ILLAT

Healing illat ovat kolmen kerran kokonaisuus, joka toteutetaan kevään aikana. Ajankohdat löydät aikataulut ja hinnasto osiosta. Tunti sisältää kevyen avaavan Kundaliinijooga harjoituksen sekä pitkän ohjatun rentoutuksen johon kanavoidaan Reikin hoitavaa energiaa. 

Ilta on avoin kaikille ja sopii myös kaikille. Mukaan tarvitset vain viltin. Tervetuloa vastaanottamaan ihanaa reiki- energiaa ja rentoutumaan kanssamme!

Ryhmäkoko 7 henkilöä 


ÄÄNIMALJA HIERONTA 

Hoidon ajan asiakas lepää hoitopöydällä. Hoidon aikana asiakkaan keholle asetetaan erilaisia soivia maljoja joita hoitaja soittaa hoidon aikana.  Äänimalja hieronta on erittäin lempeä ja syvärentouttava hoitomuoto. 

VOIMARUMPU HOITO 

Asiakas lepää hoidon aikana hoitopöydällä tai alustalla. Hoidon aikana hoitaja soittaa rumpua kehon lähellä. Rumpuhoito on ikiaikainen hoitomuoto jota on käytetty intiaanien heimoissa. Rummulla voidaan saada aikaan hyvin moninaisia vaikutuksia kivunhoidosta rentoutumiseen tai syvempään itsetuntemukseen. 


Rumpu ja äänimaljahoidot voivat olla hyvinkin intuitiivisia, jolloin hoitaja voi myös toisinaan sekoittaa eri instrumentteja keskenään. Hoitaja voi myös käyttää omaa äntään hoitavana elementtinä rumpuhoidon aikana. Myös Reiki hoidon aikana voidaan käyttää rumpua , maljoja tai hoitavia kiviä. Hoitaja kuuntelee aina hoidon aikana tulevia energioita joiden mukaan hoitokokonaisuudesta tulee hyvin asiakkaan tarpeita vastaava. 

Kokonaisuus muokkaantuu aina asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan ja jokainen hoito on aina erilainen. Koska hoito on aina yksilöllinen voi eri hoitokerrat olla hyvinkin erilaisia. 


Jennalta voit varata myös  sointukylvyt , äänimaljamatkat , sekä rumpumeditaatiot ryhmille.


Lisätiedot ja ajanvaraukset : anahatajooga@gmail.com tai p. 045-123 9941


Vastaamme erittäin mielellämme myös kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin hoitoja koskien, joten voit laittaa meille sähköpostia tai vaikka soittaa jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat ohjausta hoidon valintaan. 


Muistathan perua varatun ajan ajoissa. Veloitamme 70% maksusta peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta. Jos sairastut niin kannattaa siis sopia uusi aika, joustoa ajoissa löytyy kyllä.