Meillä kasvaa onnellisia ihmisiä

TERVETULOA ANAHATAAN.

MEILLÄ KASVAA ONNELLISIA IHMISIÄ.

Se, että olet löytänyt sivuillemme on merkki siitä, että olet jo astunut onnellisuuden polulle.

Hienoa!

Anahatan arvot.

Me anahatalla uskomme ihmiseen ja ihmisen potentiaalin kasvaa, kehittyä ja oppia läpi elämän.

Me haluamme auttaa jokaista asiakastamme saavuttamaan kestävän, tasapainoisen ja hyvän arjen. Meille on tärkeää, että asiakas löytää sopivalla ja mielekkäällä tavalla voimavaransa ja saavuttaa tasapainon elämässään. Siksi haluamme tarjota joogan lisäksi muitakin vaihtoehtoisia tapoja kasvaa, oppia ja kehittyä ihmisenä.

Missiomme on poistaa haitallisia asenteita ja kielteisiä uskomuksia vaihtoehtoisia hoito- ja hyvinvointipalveluita kohtaan Suomessa, toimimalla avoimesti ja vastuullisesti.

Anahata on perustettu v. 2018.

Joogakoulu syntyi kahden ihmisen unelmasta omasta hyvinvointi- ja henkisen tietouden keskuksesta. Anahatan juuret ja sydän on kundaliinijoogassa, mutta tilaa on muillekin toimijoille. Siksi etsimmekin kokoajan uusia sitoutuneita tekijöitä tiimimme tekemään työtä paremman elämän puolesta. Jos ihmisten hyvinvoinnin lisääminen on sinun juttusi ja uskot unelmaan paremmasta huomisesta, sinun osaamistasi voidaan tarvita. Uskomme siihen, että yhdessä tekemällä saadaan aikaan enemmän, kuin yksin yrittämällä. 

Me uskomme unelmiin ja ihmisiin. Mitä suuremmat unelmat sitä enemmän tarvitaan kasvua, oppia, tietoisuutta, ja ympärille ihmisiä jotka uskovat samaan kuin sinä.

Meillä et jää yksin. Anahata on tulevaisuuden tiennäyttäjä. Siksi haluamme panostaa myös toimijoidemme mahdollisuuteen kasvaa. Järjestämme kuukausittain tapaamisen kaikille jotka ohjaavat/ työskentelevät Anahatalla. Mukaan voi tulla myös tutustumaan, jos vielä harkitset olisiko anahata sinun kasvualustasi. Kerran kuussa maanantaisin järjestettävässä tapaamisessa keskustellaan avoimesti ajankohtaisista aiheista. Jaetaan ilot, surut, haasteet ja onnistumiset. Sparrataan toisiamme, sekä käydään läpi tulevaisuuden suunnitelmat.

Jos olet joogaohjaaja, kouluttaja tai sinulla on jokin erityinen osaamisalue hyvinvoinnin puolelta ( ravitsemus, talous, villiyrtit jne.) ota reippaasti yhteyttä. Sähköpostiin voit mainita minkälaista osaamista sinulta löytyy ja minkälaisia tunteja/ ohjauksia / tapahtumia haluaisit järjestää. 

anahatajooga@gmail.com / 045-1239941